Prylar som får dig att coola ner under sommaren

Ibland är det värmen, ibland är det stressen samtidigt vill de flesta av oss bara chilla och ta det lugnt under sommaren. Här är prylarna som hjälper dig:

Uppvärmd kudde för shiatsumassage

Det kan låta märkligt med en uppvärmd kudde på sommaren men den här är speciell. Den innehåller fyra bollar (som är uppvärmda). Dessa bollar drivs sedan av en motor och du använder den på dina ömma punkter. Tillsammans kan de lösa upp spända muskelknutar. Givetvis hjälper de dig också att känna dig mer avslappnad. Låt sedan lugnet sprida sig.

Fidget Fingers kub

Den här produkten kom för ett tag sedan men den håller än. Den är gjord för personer som har svårt att hålla fingrarna i styr. Det är en liten kub med olika funktioner som fingrarna kan trycka på, rulla på, med mera. Jag själv är en sådan person som blir rastlös om inte fingrarna får jobba. Får de inte det så biter jag gärna på naglarna. Den här produkten passar ypperligt för sådana som mig. Dessutom får den plats i fickan så att man kan sysselsätta sig själv även när man är på språng.

Anpassa trädgårdvattningen efter vädret

Den sista smarta grejen handlar om din trädgård. Det är en app som anpassar trädgårdsvattningen efter växternas behov. Appen heter Gardena smart app och med hjälp av en smart sensor som mäter ljus och fukt. Den stoppar du ner i jorden. Via nätverket kopplar du sedan ihop den med din telefon eller surfplatta och en bevattningstimer. När sensorn sedan signalerar att det är dags att vattna startar systemet. Jag tycker den här verkar supersmart. Dels eftersom jag vet hur stressigt det är när solen skiner men man inte är hemma och man tänker hur ska det nu gå för växterna? Det problemet försvinner. Dessutom slösar man inte med vatten i onödan, så det är klimatsmart också. Hurra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 + elva =